Om

Hvem er Antonette?

 

Antonette - eller som hun retteligt hed Maren Kirstine Antonette Sørensen er min tipoldemor.

 

Hun blev født på Bogø d. 13. april 1877 og er mor til min mormors far. Antonette fik ikke et let liv på jorden, hun fødte min oldefar uden for ægteskab. Barnets far er ukendt og der har været mange rygter i familien om, hvem det kunne være - et bud er Steen Steensen Blicher, men det er nok mere sandsynligt at det var manden eller karlen i huset, hvor hun tjente. Jeg har desværre aldrig mødt Antonette, for hun døde 8 år før jeg blev født.

 

Som barn var jeg meget fascineret at hendes navn Antonette og synes at mine forældre godt kunne have opkaldt mig efter hende - der er mere "svung" over Antonette, end Dorthe. Derfor hedder mit kreative univers Antonettes.

 

 

Hvad er Antonettes?

 

Antonettes er det firma, som jeg sælger mine kreative kreationer gennem. Selvom Antonettes er en bibeskæftigelse, skal der være orden i sagerne.

Mit hovederhverv handler om tal og lovgivning, men for mig er det vigtigt at få brugt hele hjernen...

 

Et par ord om

Anonettes

 

Hvem, hvad, hvor og hvorfor...

 

Antonettes?

 

Mit kreative univers....

Hvem står bag Antonettes?

Kvinden bag Antonettes hedder Dorthe Nielsen - jeg er vild med at udforske min kreative side - og egentlig er jeg ligeglad med, om det jeg kan lide at lave er "hip og moderne" eller det sidste nye. Laver man noget længe nok, så bliver det moderne igen på et tidspunkt.

 

Jeg holder meget af at brodere og har gjort det siden jeg var barn, hvor min mor introducerede mig til korssting, siden har det udviklet sig, til andre former for broderi.

 

Jeg har i de seneste 10-15 år deltaget i flere kurser i silkebåndsbroderi med Birgitte Kragelind, Randi Precht, Ann Cox og Tine Mølbjerg Pape, samt frit broderi hos Tille's værksted for håndarbejde. I januar 2018 deltog jeg i en uges kursus i broderi på Skals højskole for design og håndarbejde med Tine Wessel som underviser.

 

Broderierne bliver oftes syet på iPad covers, tasker eller the/kaffevarmere, men de kan også ende på et låg til en æske.

 

Udover broderi beskæftiger jeg mig også med decoupage - specielt servietdecoupage, ligesom jeg fra tid til anden laver kort. Som regel håndfarvede kort med motiver fra stempler. Det sker også at jeg hækler en klud eller to. Det kan også nemt ske, at jeg blander lidt af hvert.

 

Med undtagelse af broderiet er jeg autodidakt kreatør.

Mauris Convallis

Fermentum Maximus

Consectetur adipisicing eiusmo tempor incidiun labore dolore magna aliqua eniminim veniam quis tempor nostrud exercitation.

Eiusmod tempor incidiun labore magna veniam exercitaion.

 

Eiusmod tempor incidiunt labore magna aliqua veniam nostru exercitaion ullamco laboris aliquip commodo consequat aute reprehenderit in velit.

Magna aliqua nostru exctaion ullamco laboris consequat tempor reprnderi.

 

Adipisicing do eiusmod tempor incididun labore dolore magna aliqunim veniam nostru exercitan ullamco laboris consequat.

Magna aliqua nostru exrtaion ullamco laboris consequat tempor reprnderi.

 

Adipisicing do eiusmod tempor incididun labore dolore magna aliqunim veniam nostru exercitan ullamco laboris consequat.

Copyright Antonettes

@2018 All Rights Reserved